21028 LEGO® New York City

49.99

Beleef de skyline van New York City met het Flatiron Building, Chrysler Building™, Empire State Building, One World Trade Center en het Vrijheidsbeeld.

Leeftijdsadvies: vanaf 12 jaar

Artikelnummer: LE21028 Categorieën: , Merk:

Beschrijving

Beleef de architectonische essentie van New York City met deze meesterlijke set waarin het beroemde Flatiron Building, Chrysler Buil ding, Empire State Building, One World Trade Center en het Vrijheidsbeeld worden gecombineerd tot een indrukwekkende skyline. Deze set met LEGO® bouwwerken op schaal werd speciaal ontworpen voor een unieke, leerzame bouwervaring en hebben een realistisch kleurschema. In dit prachtige model ligt de nadruk op de enorme diversiteit in de architectuur van één van de meest dynamische steden ter wereld.

Details van 21028 New York City

  • LEGO® interpretatie van de skyline van New York City.
  • Omvat het Flatiron Building, Chrysler Building™, Empire State Building, One World Trade Center en het Vrijheidsbeeld.
  • Inclusief boekje met feiten over de ontwerper, architectuur en historie van ieder bouwwerk evenals de historische feiten over New York City en haar architectonische erfgoed. (Engelstalig, andere talen zijn beschikbaar door deze te downloaden op LEGO.com/architecture. Vraag je ouders of verzorgers om toestemming voordat je online gaat!
  • Inclusief een 4×32 grondplaat met een “New York City” naamplaatje.
  • New York City skyline set is 26cm hoog, 25cm breed en 4cm diep.


De LEGO® Architecture Serie is bedoeld om de wereld van architectuur te eren door het gebruik van de LEGO steentjes en voor iedereen met interesse in ontwerp, architectuur en historie.